2104978467 Δημητρακοπούλου 43, Κορυδαλλός mpeshsnikolaos@gmail.com
hero image
Κατασκευές Αλουμινίου
Ergo Al Glass Μπέσης Νικόλαος
Αλουμίνια - Κάγκελα Αλουμινίου Και Σιδήρου - Πόρτες Ασφαλείας - Κορυδαλλός Αττική

///////////////////////////////////////////
 
Η εταιρεία του κυρίου Μπέση Νικόλαου με αρκετά χρόνια εμπερίας στον χώρο των αλουμινοκατσκευών και έδρα τον Κορυδαλλό Αττικής, αναλαμβάνει Κατασκευές αλουμινίου, Κουφώματα, Κάγκελα αλουμινίου, Σήτες, Πτυσσόμενες πόρτες, Θωρακισμένες πόρτες, Πόρτες εσωτερικού χώρου, Κάγκελα σιδήρου.
Η εξέλιξη στην τεχνολογία της παραγωγής προφίλ (διατομών) αλουμινίου, η δυνατότητα κατασκευής σύνθετων διατομών και η ευρηματικότητα στον τομέα σχεδιασμού συστημάτων συνέβαλαν στην γρήγορη εξάπλωσή τους. Η ασφάλεια των κατασκευών και οι απαιτήσεις ποιότητας, οι ανάγκες χρήσης και η αισθητική εμφάνιση οδήγησαν στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων κουφωμάτων αλουμινίου, τα γνωστά «συστήματα», τα οποία συνδυάζουν κατάλληλα προφίλ αλουμινίου, ειδικά εξαρτήματα, μηχανισμούς λειτουργίας, τζάμια και υλικά στεγάνωσης. Σήμερα, τα συστήματα αλουμινίου κυριαρχούν στα κουφώματα καθώς κυκλοφορούν στην αγορά σε μεγάλη ποικιλία και συνδυάζουν κατάλληλα τεχνικά χαρακτηριστικά που εναρμονίζονται πλήρως με τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας.

Το αλουμίνιο έχει μάλιστα κατοχυρωθεί ως το πλέον ιδανικό υλικό κατασκευής κουφωμάτων στη χώρα μας και προτιμάται από το 75% των καταναλωτών χάρις στα αδιαμφισβήτητα προτερήματα που προσφέρει σε σχέση με άλλα υλικά. Κι αυτό γιατί το αλουμίνιο δεν αντιδρά σοβαρά στις αλλαγές κλίματος και θερμοκρασίας σε αντίθεση με το ξύλο στο οποίο προκαλούνται διαβρώσεις και το PVC που γίνεται πιο εύθραυστο στις χαμηλές θερμοκρασίες και πιο εύκαμπτο στις υψηλές. Επίσης, είναι πιο ανθεκτικό στις παραμορφώσεις και δεν απαιτεί ενίσχυση όπως τα πλαστικά κουφώματα. Τα λεπτότερα και κομψότερα πλαίσια αλουμινίου δίνουν μεγαλύτερες επιφάνειες γυαλιού χωρίς να μειώνεται η αντοχή και η ακαμψία τους καθώς κατασκευάζονται με τη χρήση διελασμένων προφίλ. 
 
Συνοψίζοντας οι βασικές ιδιότητες των κουφωμάτων αλουμινίου είναι οι ακόλουθες:
 Είναι μέταλλο με ανθεκτικότητα σε πολλές μορφές διάβρωσης γι αυτό εξασφαλίζει την μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και επιπλέον μικρές απαιτήσεις καθαρισμού.
 Ιδανικό για κάθε αρχιτεκτονική κατασκευή από απλές ελαφριές εφαρμογές έως στιβαρές κατασκευές υψηλών απαιτήσεων.
 Τα κουφώματα αλουμινίου σε συνδυασμό με τα κατάλληλα εξαρτήματα προσφέρουν υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης και θερμομόνωσης και υδατοπερατότητας.
 Τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις
 Μη τοξικό και 100% ανακυκλώσιμο.
 
 
 

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
///////////////////////////////////////////